“Enne, bedankt dat u zo open was over.. naja, u weet wel. Tof dat u dat met de groep deelde.”

“Enne, bedankt dat u zo open was over.. naja, u weet wel. Tof dat u dat met de groep deelde.”

Woensdag gaf ik weer een training over karaktersterkten voor De Compagnie; een uniek initiatief door Gevangenenzorg Nederland waar gevangenen beter voorbereid worden op een leven zonder criminaliteit na detentie.

Wat ik had gedeeld? Iets over een lastige periode, waarin ik bewust meer aandacht heb gegeven aan mijn karaktersterkten. Zo werden de uitdagingen stap voor stap beter te managen. Inmiddels voor mij alweer redelijk ‘gewoon’ en ik stond er dan ook niet bij stil dat dit hardop uitspreken iets teweeg zou kunnen brengen. Ik zeg  voor je kwetsbaar & open op durven stellen!
Het was een avond vol positieve vibes, momentjes van delen en waardevolle inzichten. Super trots ook op mijn vriendinnetje Hanna die dit inspirerende project heeft opgezet!

hannah

Leave your message