Frisse wind

Frisse wind

80 km aan eindeloze zwarte lavavlakten, borrelende modderpoelen en adembenemende vergezichten. We hebben kolkende rivieren doorwaad, onze navigatie skills opgepoetst in dichte mist en zijn getrakteerd op het fenomenale kleurenspel van de Laugavegur trail. Wat een tocht!
En naast het fysieke en mentale avontuur, realiseerde ik me tijdens de trip op IJsland weer hoeveel rust, ruimte, inspiratie & energie de natuur biedt. De dingen waar ik mee worstel – een webtekst waar ik me blind op staar, onzekerheid over de stappen die ik neem in mijn nieuwe bestaan als freelance Trainer & Coach – krijgen in de natuur weer hun normale proporties. De natuur relativeert. En biedt voor mij het ideale podium om nieuwe ideeën op te doen en uit te denken. Bijvoorbeeld de ‘Frisse wind’.

Tijdens een Frisse wind sessie kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Ik neem je mee voor een anderhalf uur durende coachingssessie in de duinen of op het strand, op Scheveningen. Al wandelend bespreken we waar je tegenaan loopt. En dat hoeven helemaal geen grote issues te zijn.
Eens in de zoveel tijd is het fijn om pas op de plaats te maken, afstand te nemen en na te gaan waar je staat & waar je naar toe wilt.

Een Frisse wind biedt je naast wind in je haren ook helderheid, nieuwe inzichten, concrete actiepunten waar je mee aan de slag kunt en hernieuwde energie. Een sessie kan eenmalig zijn, of deel uit maken van een coachingstraject. En je kunt het ook aan iemand cadeau geven! Wie kan volgens jou wel een Frisse wind gebruiken?

hannah

Leave your message