Ik ben fan!

Ik ben fan!

Afgelopen maand stond in het teken van een kennismaking met zoveel mogelijk toffe clubs met impact. Bijzonder om te zien hoeveel moois er al gebeurt om jongeren in hun kracht te zetten. En dat mag in de spotlights, want deze organisaties kunnen nog meer fans gebruiken! Daarom wat favorieten op een rij:

*Young Impact helpt jongeren ontdekken wat hun sterktes zijn & wat hen raakt. En d.m.v. een challenge zetten jongeren hun talent in voor een blijvende positieve verandering voor hun omgeving.

*Het Vriend & Vijand programma van Critical Mass bevordert op een interactieve manier sociale veiligheid op scholen. Het confronteert, prikkelt en is net even anders. En mijn geluk kan niet op, want ik ben trainer voor beide initiatieven!

*IMC Weekendschool laat nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. “You can’t be what you can’t see!”

*Stichting Buitendoor organiseert buitensport programma’s en trainingen gericht op het verbeteren van de sfeer en samenwerking. Hier mag je ongegeneerd boomhutten bouwen & vlotvaren 😉.

Voor deze clubs rol ik als vrijwilliger de mouwen op. En van support – in welke vorm dan ook – kunnen ze meer gebruiken. Dus wordt ook jij fan? Samen voor meer impact! 💪

hannah

Leave your message