Een klein feestje

Een klein feestje

Gister was mijn laatste van een mooie serie trainingen voor De Compagnie. Wie je bent & waar je voor staat vormen een fundamentele basis. Daarom namen we – vanuit de positieve psychologie – ieders karaktersterkten onder de loep. Ik-gericht dus. Maar we zijn nu eenmaal niet alleen op de wereld. Dagelijks wonen, werken, reizen en vieren we samen. Inzicht in je eigen gedrag en dat van een ander vergoot begrip en maakt dat je meer invloed uit kunt oefenen op dit ‘samenleven’. En communicatie speelt daarbij een cruciale rol. Dus sloten we af met een avond over interpretaties, aannames, open vragen & feedback.

Ook ik deed bepaalde aannames uit de doeken. Zo had ik van tevoren nooit gedacht dat een groep gedetineerden voor zo’n oprecht respectvolle, leergierige en gezellige sfeer kon zorgen. Wat voelde ik me welkom en wat werd er veel moois gedeeld & ontdekt.

Als klapper op de vuurpijl besloten de deelnemers er een klein feestje van te maken. Ik werd verrast met mijn guilty pleasure (roze koeken), en een zelfgemaakte kaart als bedankje. Ontroerd, hoopvol & met positieve energie verliet ik de P.I. in Krimpen a/d IJssel.

Benieuwd naar wat een training over karaktersterken, samenwerken of communicatie voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Ik hoor graag van je!

hannah

Leave your message