Workshops

Ik moedig mensen aan met nieuwsgierigheid naar zichzelf & anderen te kijken. In mijn trainingen & coaching zie ik dat onwetendheid leidt tot onbegrip, onzekerheid, weerstand en eenzaamheid. Daarom ontwikkel ik interventies die bewustwording over de wereld buiten hun eigen bubbel vergroot. Dit leidt tot meer begrip en zo ontstaat verbinding.

 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Interventies met lef en plezier die mensen laten reflecteren op hun eigen houding en gedrag. Zo breng ik gesprekken op gang en activeer ik mensen om zich in te zetten voor een inclusieve samenleving. Centraal staat de kracht van verbinding en de waardering van diversiteit, echtheid en zelf-expressie.

Thema’s kunnen zijn; geluk, weerbaarheid, burgerschap en duurzaamheid. Ter inspiratie vind je hieronder meer informatie over de Geluksles.

 

Werkwijze

Om tot maximale impact te komen, breng ik de perspectieven en behoeften van alle betrokken partijen in kaart. Daarop ontwikkel ik een uniek ervaringsprogramma waarin dialoog centraal staat.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen of wil je graag aanvullende informatie? Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Opdrachtgevers

  • Voor UNICEF leid ik de organisatie van het Kinderrechten Debattoernooi; tijdens dit toernooi leren jongeren meer over kinderrechten én leren ze hun mening over te brengen.
  • Voor basisschool o.d.b.s. Onder de Wieken ontwikkelde en verzorgde ik diverse workshops over ontwikkelingssamenwerking, weerbaarheid, afval, duurzaam toerisme én een Geluksles.
  • Voor Home-Start Nissewaard ontwikkelde en verzorgde ik een workshop waarin ik samen met ouders eenvoudige materialen omtover in speelmateriaal, om zo ouders te motiveren spelenderwijs in contact te komen met hun kinderen.

 

Reviews:

“Een betekenisvol en interactief lesprogramma over geluk. Er kwamen gesprekken op gang over geven, dankbaarheid, zelfvertrouwen en dromen. Doordat de leerlingen zich gezien en gehoord voelden, en doordat er veel verschillende werkvormen ingezet werden, hadden ze al hun aandacht bij deze workshop en deden ze actief mee. Mooi om te zien hoe de leerlingen vol enthousiasme en met handvatten om zich nog gelukkiger te kunnen voelen naar huis gingen.”
– Juf Leenke

“Vandaag leerde ik dat je altijd gelukkig kan zijn, ook al heb je weinig geld. En dat je dingen ook van de positieve kant kunt bekijken.”
– Leerling, groep 6

“Vandaag leerde ik complimenten aan mezelf te geven en dat je gelukkig kunt worden van meditatie.”
– Leerling, groep 6

“Nu begrijp ik dat als ik een fout maak, dat het niet erg is want van fouten kan je leren.”
– Leerling, groep 8

Geluksles